Bruiloft Daniël & Anne 18-12-21

Een winterbruiloft! Wat was het een prachtige dag, niet te koud, heerlijk zonnig en een stralend bruidspaar! 3 dagen voorafgaand aan de bruiloft werden er strengere coronamaatregelen aangekondigd. Gelukkig kon de bruiloft na wat aanpassingen toch doorgaan. De dag begon voor ons met het fotograferen van de voorbereidingen in Arnhem bij Anne thuis.

Tijdens het fotograferen van de voorbereidingen had een van ons ook even tijd om wat foto’s te maken van het broertje en zusje van de bruid. Zij waren al op en top aangekleed toen we het huis binnenkwamen en waren er helemaal klaar voor dat hun grote zus ging trouwen. Daarna kwam Daniël ook al snel aanrijden en volgde de ontmoeting.

Vanwege de coronamaatregelen was er overdag voor de daggasten geen planning. Daardoor hadden we extra veel tijd voor de fotoshoot en dat vonden wij zeker niet erg! Er stond een binnen- en buitenlokatie op het programma. Super leuk! We zijn begonnen met de binnenlokatie in een oude fabriek de Enka in Ede.

‘s ochtends konden wij de voorbereidingen bij Daniël niet fotograferen aangezien hij uit Zwolle moest komen. Zodoende hebben we die details meegepakt op deze super toffe lokatie.

Na de shoot in de fabriek zijn we doorgereden naar de Posbank om ook nog wat foto’s te maken in de natuur.

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis in Arnhem met de toegestane 30 gasten.

Het diner met de daggasten kon vanwege de maatregelen niet doorgaan. Daarom konden de gasten na de gemeentelijke ceremonie hun diner ophalen door middel van een drive-thru. Na het diner volgde de kerkelijke ceremonie en daarna de afsluiter met het aansnijden van de bruidstaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!