Bruiloft Joes & Sarah 05-08-20

5 augustus 2020. Het was een prachtige warme zonnige dag met temperaturen rond de 26 graden. Onze eerste bruiloft waarbij we samen de hele dag aanwezig zijn voor de fotografie…spannend! Om 8.30 begon voor ons de dag bij Sarah thuis in Zwolle. Dit huis huurden haar ouders tijdelijk aangezien zij in Frans-Guyana wonen. Toen we aankwamen was de visagie van Sarah al bijna af, dus begonnen wij meteen met het fotograferen van alle voorbereidingen. Een uur later kwam Joes aangereden. Hij was iets te vroeg, maar dat vond hij niet erg. Met zijn mooie Grijsgroene Volvo wilde hij nog wel een rondje door de wijk scheuren.

Na de begroeting in de tuin achter zijn we met het bruidspaar naar de zandverstuiving te Doornspijk gereden voor de fotoshoot. We zijn begonnen met wat foto’s te shooten in het bos, om daarna de zandvlakte te bedwingen. Dit ging namelijk gepaard met harde wind en rondvliegend zand. Gelukkig hebben we genoeg mooie plaatjes kunnen maken.

Na de shoot zijn we weer teruggegaan naar Zwolle om daar te lunchen bij Sarah thuis, om vervolgens met iedereen te vertrekken richting het gemeentehuis in Hattem. De ceremonie werd door de vader van de bruid geheel vertaald in het Frans. Na de ceremonie sloten alle daggasten aan en liepen we met iedereen door Hattem naar de groepsfotolocatie. Hier konden de gasten even wat verkoeling zoeken met een drankje. Het diner was vervolgens bij restaurant de Ridderhof in Hattem en als toetje was er taart! Taarten eigenlijk! Die er allemaal kleurrijk en heerlijk uitzagen.

Na het diner vertrok iedereen voor de kerkelijke inzegening weer naar Zwolle. Vanwege de coronamaatregelen was er na de dienst geen felicitatie mogelijk. Hierdoor hadden we tijd voor een avondshoot, zodat de alle dag- en avondgasten voor het bruidspaar konden arriveren bij de receptie. We vonden het allebei een hele mooie dag en een gave ervaring! Super leuk dat we deze dag van begin tot eind mochten vastleggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!