Bruiloftsfeest Chiel & Aniek 20-08-20

Op een prachtige buitenfeestlocatie aan het Paterswoldse meer in Groningen mocht ik, Marlou, het avondfeest van Chiel en Aniek fotograferen. Aniek is mijn collega en had gevraagd of ik naast gast zijn ook wat foto’s wilde maken van het feest. Daar zei ik natuurlijk geen nee op! Voordat alle gasten kwamen had ik de tijd om wat van de voorbereidingen vast te leggen. Daarna kon het feest beginnen! Alles natuurlijk wel op gepaste afstand in verband met corona. Het was een prachtige avond! Toen de zon onderging kon ik het stralende bruidspaar even stelen voor wat prachtige plaatjes op de steiger aan het meer, en een zeer toffe gekleurde Hollandse wolkenlucht op de achtergrond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!