Wie zijn Janny en Marlou

Wij zijn Janny en Marlou, twee enthousiaste fotografen met een passie voor fotografie! Twee zien meer dan één zodat we de mooie en bijzondere momenten van een bruiloft kunnen vastleggen.

Janny is in 2011 begonnen als professioneel fotograaf van het fotograferen van newborn-, kinderen en gezinshoots. Daarbij deed ze vaak ook al veel bruiloften en begrafenissen. Ze is bijna 39 jaar getrouwd, heeft 4 kinderen, die allemaal al getrouwd zijn en 8 kleinkinderen. Naast fotografie heeft ze veel hobby’s als tekenen en sportief bezig zijn, zoals windsurfen en meedoen aan 1/8e triathlons.

Marlou is de schoondochter van Janny en is al jaren fanatiek aan het fotografen van natuur en mensen. Ze is 6 jaar getrouwd en werkt naast het fotograferen in het ziekenhuis van Zwolle. Naast fotografie heeft ze een passie voor sporten, reizen en gezelschapspelletjes.

In 2020 zijn we begonnen om samen bruiloften te fotograferen. In ons portfolio en blog kan je inspiratie opdoen van voorafgaande jaren van ons werk samen en apart. We zien er naar uit om jullie bruiloft te fotograferen. We hebben onze eigen stijl, natuurlijk maar toch modern, met veel ongeposeerde momenten.

In onze drukke levensstijl hebben we maar plaats voor een een aantal bruiloften per maand/jaar. Vraag gerust naar meer informatie of onze beschikbaarheid.

error: Content is protected !!